23 - 31 Oct. Cluj-Napoca

Update-uri pe tablouri: Muguruza, Badosa, Mertens, Alexandrova și alte patru jucătoare s-au retras de la Transylvania Open. Ana Bogdan și Andreea Prisăcariu intră pe tablou

Garbine Muguruza, Paula Badosa, Ekaterina Alexandrova, Elise Mertens, Viktoria Golubic, Veronika Kudermetova, Kaia Kanepi și Mayar Sherif și-au anunțat retragerea de pe tabloul principal al Transylvania Open. De asemenea, Mihaela Buzărnescu nu a mai putut lua startul în turneul de calificări. 

În urma acestor retrageri de pe main draw, Andreea Prisăcariu (340 WTA) a preluat wild card-ul oferit anterior lui Garbine Muguruza și va evolua pe tabloul principal. De asemenea, locul Paulei Badosa pe tabloul principal a fost luat de Anna-Lena Friedsam.

Alte jucătoare intrate pe tabloul principal sunt Ana Bogdan, Alison Van Uytvanck, Ivana Jorovic și Kaja Juvan.

Friedsam ar fi trebuit să joace azi în calificări cu românca Vanessa Popa-Teiușanu; Vanessa se califică direct în turul al doilea al calificărilor. De asemenea, Seone Mendez, care ar fi trebuit să joace cu Andreea Prisăcariu în turul 1 de calificări, merge direct în turul al doilea. Programul zilei 1 de calificări a suferit modificări.

Pe tabloul de dublu nu va mai participa perechea Sharon Fichman / Giuliana Olmos, în urma retragerii lui Fichman. De asemenea, nu va mai participa perechea Ulrikke Eikeri / Catherine Harrison, în urma retragerii lui Harrison. 

Tragerea la sorți a tabloului principal va avea loc sâmbătă, la ora 17:00. Meciurile de pe tabloul principal vor începe de luni.