Shop Transylvania Open
14 - 22 oct. Cluj-Napoca
BILETE

Transylvania Open WTA 250, cel mai bun turneu WTA250 al anului trecut, se desfășoară în perioada 14-22 octombrie 2023, la BTarena, Cluj-Napoca.

Pentru zilele de Calificări, 14-15 octombrie, publicul are acces gratuit, dar este necesară emiterea unui ticket cu valoare zero și rezervarea locului în sală, pe site-ul partenerului de ticketing, entertix.ro.

Rezervarea pentru zilele de calificări este disponibilă online din 25 septembrie și la fața locului, în timpul evenimentului, în limita locurilor disponibile.

Pentru turneu sunt disponibile bilete de o zi care oferă acces la toate meciurile din ziua respectivă, de la ambele terenuri de joc, dar și 100 de abonamente pentru întreaga perioadă, 16-22 octombrie.

Biletele la turneu sunt disponibile exclusiv pe entertix.ro și nu ne asumăm responsabilitatea pentru biletele cumpărate de pe alte platforme de ticketing (ex. viagogo).

Ține cont că:

  • Biletele puse în vânzare pentru terenul CENTRAL oferă acces și la TERENUL 2, în limita locurilor disponibile.
  • Menționăm că pentru terenul CENTRAL biletele vor avea amplasare clară folosind identificatorii specifici sălii: sector, rând și loc. Această regulă nu se mai aplică pentru TERENUL2, unde plătitorii de bilet vor avea acces liber.
  • Biletele sunt puse în vânzare pe zile, nu pe meciuri. Amânarea sau continuarea unui meci în ziua următoare nu permite accesul în baza biletului din ziua anterioară.
  • Biletele achiziționate sunt nerambursabile.
FAQ

Biletele pot fi cumpărate de la partenerul nostru de ticketing entertix.ro.

Biletele achiziționate la TERENUL CENTRAL, care au identificatori de categorie, rând și loc, permit accesul și la Terenul 2. La Terenul 2 puteți ocupa orice loc liber.

Da, în limitele locurilor dedicate din sală. Rampe și alte facilități pentru scaunele cu rotile sunt disponibile în locație. Puteți solicita bilete scriind pe adresa catalin.suteu@entertix.ro.

Da, în limita locurilor disponibile. În eventualitatea în care ziua în care doriți să intrați la meciuri este SOLD OUT, nu vor fi bilete puse în vânzare la BT arena.

Competiția permite accesul gratuit pentru minorii cu vârsta sub 6 ani, cu condiția să fie ținuți în brațe de adulții care îi însoțesc. Regula este că un adult poate intra cu un singur copil cu vârsta sub 6 ani. Copiii care au împlinit 6 ani au nevoie de bilet pentru a intra în sală, la turneu.

Nu este recomandată achiziționarea de bilete de la terți sau de la alți vânzători de bilete (ex. Viagogo).