Shop Transylvania Open Tickets
3 - 11 feb. 2024 Cluj-Napoca

Trofeul pentru cea mai populară jucătoare, oferit de Visa la Transylvania Open 2024!

Anul acesta, Visa oferă un premiu de 5.000 de dolari pentru cea mai populară jucătoare din finala single a Transylvania Open WTA250 și un trofeu inspirat de cel al turneului.

Transylvania Open 2024 întâmpină fanii tenisului cu noi surprize, de la numele jucătoarelor de pe tabloul principal, până la premiile oferite acestora. Anul acesta, cea mai populară jucătoare ajunsă în finală va primi din partea Visa un trofeu și un premiu în bani în valoare de 5000 USD.

Criteriul de desemnare a jucătoarei favorite este cel mai mare număr de decibeli înregistrat în sală pentru susținerea din partea publicului.

Trofeul Visa pentru cea mai populară jucătoare este inspirat din designul trofeului Transylvania Open WTA250. Dacă cel din urmă folosește reprezentarea geometrică a unor petale alăturate în plan oblic, trofeul Visa recreează planul văzut de sus al acestuia, care arată ca o floare, cu opt petale.

 

Inovația și cultura integrării, secretele unui viitor de succes

Visa este partenerul de lungă durată a Transylvania Open WTA250, nelipsit de la începutul turneului până acum. Este unul din brandurile globale care preferă să se asocieze cu tenisul, datorită valorilor comune și inspirației pe care o oferă. Ca parte a strategiei de marketing, Visa s-a implicat mereu în parteneriate pe termen lung pentru a susține jucătorii, cel mai recent fiind cel încheiat cu tenismena Iga Swiatek, numărul 1 WTA în acest moment. 

La Transylvania Open WTA250, brandul Visa mai este prezent cu un lounge premium destinat partenerilor, care îi poartă numele, dar și cu o activare pentru public, FAN CAM.

Transylvania Open WTA250 | 3-11 February 2024, BTarena, Cluj-Napoca.